Ve(er)woorden
Waarover gaat ve(er)woorden?

Ve(e)rwoorden gaat over het schrijven over je leven of leven door te schrijven. Het is op zoek gaan naar de slagkracht van woorden. Het is verwoorden wat je ziet, wat je hoort, voelt, meemaakt. Het is herinneren, vooruitkijken en ook stilstaan.


Het is schrijven over een trein in vertraging. Het is kijken naar het tafereel dat zich afspeelt bij zo'n schijnbaar niet belangrijke gebeurtenis. Het is voelen wat het wachten met je doet. Opmerkzaam zijn voor wat er rondom jou gebeurt. Zag je de man met de hoed en de stok op het einde van de bank een sigaartje opsteken? Hoorde je dat twee mensen even verderop met elkaar een praatje maakten, ook al kenden ze elkaar niet? Wat zag je nog of wat had je gemist als de trein wel op tijd was gekomen?

Merkte je de zachte koe-blik op?  Hoorde je de vogels praten over de lente die begon? Zag je de bloemen elk op hun geliefkoosde manier groeien naar de zon? Heb je er op gelet?

Ve(e)rwoorden zijn woorden die onze blik op het leven kunnen verruimen of helder maken. Ik bied je begeleiding in het schrijven van ve(e)rwoorden in de vorm van gedichten, creatieve korte teksten en levensverhalen. We gaan samen ook op zoek naar een gepaste vormgeving voor jouw veerwoorden! Ik denk aan kalligrafie, het bundelen van je levensverhaal of het drukken van jouw woorden op mooi papier.
Methode

Ik ontvang je in De Droomtrap voor een schrijftraject op maat. In een huiselijke sfeert met een tasje koffie of thee. Ik zorg voor een schrijfpakketje (schriftje, balpen). Omdat een traject heel erg persoonlijk is, vraag ik je mij te contacteren, zodat ik beter op jouw wensen kan ingaan. katrien@de-droomtrap - 0468/295234
Inspiratieplek voor woord en muziek - Expressieve therapie
Guillaume Delmeirelaan 43 - 9810 Eke - GSM 0468278082 - 092780527
katrien@de-droomtrap.be
"Gedachtenstreepjes waren als draden in een web.
En met dat web, of toch de spin.
Met de spin sloot ik een vriendschap."
De DroomTrap
Inspiratieplek woord en muziek
Expressieve therapie